zamknij
  • Zwrot produktów nawet do 90 dni
  • Do każdego zamówienia próbki gratis

BRUNO VASSARI White Pure C Whitening Essence Miesięczna kuracja intensywnie rozjaśniająca - serum w ampułkach z wit. C 3 x 8 ml

Bruno Vassari White Pure C Whitening Essence

Miesięczna kuracja intensywnie rozjaśniająca - serum w ampułkach z wit. C

3 x 8 ml

Substancje aktywne:
Kwas kojowy KWAS KOJOWY – Kwas kojowy-substancja pozyskiwana ze specjalnego gatunku grzybów. Kwas kojowy ma zastosowanie w kosmetyce jako związek o działaniu depigmentacyjnym. Kwas kojowy posiada właścowości głównie depigmentacyjne i rozjaśniające przebarwienia oraz hamujące powstawanie nowych, a także antyseptyczne, nawilżające i przeciwstarzeniowe. Kwas ten świetnie wyrównuje koloryt skóry, ponadto działa antyrodnikowo. Wykorzystywany jest w produkcji preparatów rozjaśniających skórę i chroniących przed promieniowaniem UV. Używa się go w stężeniu od 1% do 4%. Powyżej 1% może wywoływać reakcje alergiczne. , Kwas mlekowy KWAS MLEKOWY – Kwas mlekowy-jeden metabolitów skóry i tkanki mięśniowej. Kwas mlekowy należy do kwasów AHA i jest stosowany w kosmetologii jako substancja złuszczająca. Jest to związek nietoksyczny, całkowicie bezpieczny, metabolizowany do kwasu pirogronowego. Występuje naturalnie w organizmie ludzkim i jest składnikiem NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. (naturalny czynnik nawilżający skórę). Kwas ten oprócz działania peelingującego, wykazuje właściwości nawilżające, normalizujące proces rogowacenia, przeciwzapalne, wygładzające skórę i poprawiające jej strukturę. Jest stosowany również w przypadku cer starzejących się, wrażliwych i odwodnionych. Stymuluje procesy ochronne skóry i wspomaga regenerację komórek. Kwas mlekowy dba o jędrność skóry. Ponadto działa antybakteryjnie nie naruszając naturalnej mikroflory naskórka. W odpowiednim stężeniu kwas mlekowy wspomaga usuwanie przebarwień. Jest stosowany również w przypadku łysienia, pobudzając cebulki włosów. , Witamina C WITAMINA C – kwas L-askorbinowy. Kwas askorbinowy występuje w dwóch formach określanych literami L i D. Tylko forma lewoskrętna - L - kwasu askorbinowego wykazuje 100% biologicznej aktywności witaminowej i może być przyswajana przez organizm i wykorzystywana przez skórę.

Jest jednym z najlepiej przebadanych składników kosmetycznych. Jest ona doceniana za dwa główne kierunki działania: silny i efektywny antyoksydant zwalczający wolne rodniki WOLNE RODNIKI – to reaktywne cząsteczki tlenu. Powstają w wyniku reakcji oksydacyjnych (utleniania) w organizmie człowieka. Jest to zjawisko naturalne i potrzebne, jednak przy nadmiernym nasileniu prowadzi do procesów degeneracyjnych organizmu, powodując groźne choroby. Są to cząsteczki rakotwórcze. Uszkadzają błonę komórkową, niszczą cząsteczki DNA, są główną przyczyną objawów starzenia się. i wspomagający ochronę przeciwsłoneczną oraz składnik stymulujący syntezę kolagenu.

Poza tym witamina C jest doceniana w pielęgnacji cery naczynkowej i z trądzikiem różowatym, jako składnik przeciwzapalny, poprawiający gojenie oraz substancja rozjaśniająca przebarwienia
, DPG, Ekstrakt z morwy, Ekstrakt z borówki
Pokaż pełen skład >>>

ocena ocena ocena ocena ocena 5,00
Waszych opinii: 1 zobacz | Dodaj własną

Cena: 170.00

Dostępność: tymczasowo niedostępne

Powiadom mnnie

kiedy ten produkt będzie dostępny.

Podaj adres email:

Wyślij

Zamknij

Zamówienie bez formularzy

Jeśli nie masz czasu na wypełnianie formularzy, zadzwoń do nas na numer 34 343 56 62
lub podaj poniżej swój numer telefonu i określ preferowaną porę kontaktu.
Skontaktujemy się z Tobą w celu przyjęcia zamówienia.
 
Twój numer telefonu:
 
Preferowana pora kontaktu:
 
 
 

Opis

Bruno Vassari White Pure C Whitening Essence to intensywnie rozjaśniająca kuracja w formie serum. Doskonale wybiela plamy pigmentacyjne oraz wyrównuje koloryt skóry. Serum pozwoli Ci również cieszyć się młodzieńczo gładką skórą, gdyż zawiera substancje o działaniu spowalniającym procesy starzenia oraz stymulującym produkcję kolagenu KOLAGEN - białko występujące w organizmie w tkance łącznej. Kolagen wykorzystywany w kosmetyce jako składnik ujędrniający i odmładzający. Współczesna kosmetyka bazując na takim składniku jak kolagen stawia wyzwanie procesom starzenia się skóry. Pomaga usunąć zmarszczki, poprawia sprężystość i gęstość skóry, dodaje objętości i wygładza. Kolagen jest również istotnym składnikiem kosmetyków pomagających zwalczać rozstępy i blizny, żylaki, wspomaga leczenie trądziku, wzmacnia stawy, poprawia kondycję włosów i paznokci. Produktów z zawartością kolagenu z powodzeniem mogą używać osoby o skórze wrażliwej, alergicznej i atopowej, gdyż kolagen nie powoduje reakcji uczuleniowych. . Kwas kojowy KWAS KOJOWY – Kwas kojowy-substancja pozyskiwana ze specjalnego gatunku grzybów. Kwas kojowy ma zastosowanie w kosmetyce jako związek o działaniu depigmentacyjnym. Kwas kojowy posiada właścowości głównie depigmentacyjne i rozjaśniające przebarwienia oraz hamujące powstawanie nowych, a także antyseptyczne, nawilżające i przeciwstarzeniowe. Kwas ten świetnie wyrównuje koloryt skóry, ponadto działa antyrodnikowo. Wykorzystywany jest w produkcji preparatów rozjaśniających skórę i chroniących przed promieniowaniem UV. Używa się go w stężeniu od 1% do 4%. Powyżej 1% może wywoływać reakcje alergiczne. i mlekowy złuszczają obumarły naskórek, jednocześnie stymulując procesy regeneracyjne, oraz poprawiając koloryt cery. DPG hamuje aktywność tyrozynazy, odpowiedzialnej za hiperpigmentację, a witamina C WITAMINA C – kwas L-askorbinowy. Kwas askorbinowy występuje w dwóch formach określanych literami L i D. Tylko forma lewoskrętna - L - kwasu askorbinowego wykazuje 100% biologicznej aktywności witaminowej i może być przyswajana przez organizm i wykorzystywana przez skórę.

Jest jednym z najlepiej przebadanych składników kosmetycznych. Jest ona doceniana za dwa główne kierunki działania: silny i efektywny antyoksydant zwalczający wolne rodniki WOLNE RODNIKI – to reaktywne cząsteczki tlenu. Powstają w wyniku reakcji oksydacyjnych (utleniania) w organizmie człowieka. Jest to zjawisko naturalne i potrzebne, jednak przy nadmiernym nasileniu prowadzi do procesów degeneracyjnych organizmu, powodując groźne choroby. Są to cząsteczki rakotwórcze. Uszkadzają błonę komórkową, niszczą cząsteczki DNA, są główną przyczyną objawów starzenia się. i wspomagający ochronę przeciwsłoneczną oraz składnik stymulujący syntezę kolagenu.

Poza tym witamina C jest doceniana w pielęgnacji cery naczynkowej i z trądzikiem różowatym, jako składnik przeciwzapalny, poprawiający gojenie oraz substancja rozjaśniająca przebarwienia
oraz ekstrakt z morwy i borówki działają rozjaśniająco i przeciwzapalnie. Preparat pozostawia Twoją skórę wyraźnie wygładzoną i zrewitalizowaną.

  • Znakomicie wybiela plamy barwnikowe różnego pochodzenia
  • Gwarantuje lepszy koloryt cery
  • Poprawia kondycję skóry, wspierając jej regenerację
  • Hamuje aktywność tyrozynazy, odpowiedzialnej za powstawanie przebarwień
  • Działa antyrodnikowo i skutecznie spowalnia procesy starzenia
  • Przyspiesza metabolizm komórkowy
  • Posiada lekką, bezolejową formułę
  • Zpobiega powstawaniu stanów zapalnych i łagodzi podrażnienia

 


Kuracja wystarcza na okres 1 miesiąca systematycznego stosowania.Osobiście używamy i polecamy Bruno Vassari White Pure C Whitening Essence Miesięczna kuracja intensywnie rozjaśniająca - serum w ampułkach z wit. C i polecamy jego skuteczność!

Dla kogo

Skóra z przebarwieniami.

Sposób użycia

Zbiorniczek z witaminą C wymieszać z zawartością fiolki, następnie otrzymaną mikturę aplikować raz dziennie na oczyszczoną skórę twarzy, szyi i dekoltu.

Pełen skład:

Kwas kojowy KWAS KOJOWY – Kwas kojowy-substancja pozyskiwana ze specjalnego gatunku grzybów. Kwas kojowy ma zastosowanie w kosmetyce jako związek o działaniu depigmentacyjnym. Kwas kojowy posiada właścowości głównie depigmentacyjne i rozjaśniające przebarwienia oraz hamujące powstawanie nowych, a także antyseptyczne, nawilżające i przeciwstarzeniowe. Kwas ten świetnie wyrównuje koloryt skóry, ponadto działa antyrodnikowo. Wykorzystywany jest w produkcji preparatów rozjaśniających skórę i chroniących przed promieniowaniem UV. Używa się go w stężeniu od 1% do 4%. Powyżej 1% może wywoływać reakcje alergiczne. , Kwas mlekowy KWAS MLEKOWY – Kwas mlekowy-jeden metabolitów skóry i tkanki mięśniowej. Kwas mlekowy należy do kwasów AHA i jest stosowany w kosmetologii jako substancja złuszczająca. Jest to związek nietoksyczny, całkowicie bezpieczny, metabolizowany do kwasu pirogronowego. Występuje naturalnie w organizmie ludzkim i jest składnikiem NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. (naturalny czynnik nawilżający skórę). Kwas ten oprócz działania peelingującego, wykazuje właściwości nawilżające, normalizujące proces rogowacenia, przeciwzapalne, wygładzające skórę i poprawiające jej strukturę. Jest stosowany również w przypadku cer starzejących się, wrażliwych i odwodnionych. Stymuluje procesy ochronne skóry i wspomaga regenerację komórek. Kwas mlekowy dba o jędrność skóry. Ponadto działa antybakteryjnie nie naruszając naturalnej mikroflory naskórka. W odpowiednim stężeniu kwas mlekowy wspomaga usuwanie przebarwień. Jest stosowany również w przypadku łysienia, pobudzając cebulki włosów. , Witamina C WITAMINA C – kwas L-askorbinowy. Kwas askorbinowy występuje w dwóch formach określanych literami L i D. Tylko forma lewoskrętna - L - kwasu askorbinowego wykazuje 100% biologicznej aktywności witaminowej i może być przyswajana przez organizm i wykorzystywana przez skórę.

Jest jednym z najlepiej przebadanych składników kosmetycznych. Jest ona doceniana za dwa główne kierunki działania: silny i efektywny antyoksydant zwalczający wolne rodniki WOLNE RODNIKI – to reaktywne cząsteczki tlenu. Powstają w wyniku reakcji oksydacyjnych (utleniania) w organizmie człowieka. Jest to zjawisko naturalne i potrzebne, jednak przy nadmiernym nasileniu prowadzi do procesów degeneracyjnych organizmu, powodując groźne choroby. Są to cząsteczki rakotwórcze. Uszkadzają błonę komórkową, niszczą cząsteczki DNA, są główną przyczyną objawów starzenia się. i wspomagający ochronę przeciwsłoneczną oraz składnik stymulujący syntezę kolagenu.

Poza tym witamina C jest doceniana w pielęgnacji cery naczynkowej i z trądzikiem różowatym, jako składnik przeciwzapalny, poprawiający gojenie oraz substancja rozjaśniająca przebarwienia
, DPG, Ekstrakt z morwy, Ekstrakt z borówki

Potrzebujesz pomocy lub konsultacji w doborze produktu?

 

Komentarze użytkowników

Użytkownik: Agnieszka.H

2015-09-14 20:31

U mnie sprawdziła się ta kuracja bardzo dobrze. Wiadomo że nie usunęła wszystkich przebarwień, ale rozjaśniła je i wyglądam dużo lepiej

Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
Twój nick:
Zaloguj się by dodać komentarz
Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
 

PUBLIKACJE PRASOWEZobacz wszystkie

Akceptujemy płatności
Partnerzy
Google+