zamknij
  • Do każdego zamówienia próbki gratis
  • Zwrot produktów nawet do 90 dni

ORGANICSERIES Anti-Redness Serum Serum do cery naczyniowej 50 ml

Organicseries Anti-Redness Serum

Serum do cery naczyniowej

50 ml

Substancje aktywne:
Hydrolat lawendowy, Hydrolat różany, Hydrolat rozmarynowy, Hydrolat z oczaru wirginijskiego, Kwas hialuronowy KWAS HIALURONOWY- Kwas hialuronowy- związek naturalnie występujący w organizmie człowieka. Tworzy cement wiążący tkanki. Kwas hialuronowy naprawia i wzmacnia komórki skóry. Zawarty w kosmetykach kwas ten skutecznie poprawia wygląd oraz funkcjonowanie skóry, skutecznie nawilża, wygładza, redukuje zmarszczki, poprawia elastyczność skóry, regeneruje ją, a także wzmacnia komórki i łagodzi stany zapalne. Kwas hialuronowy jest bardzo istotnym elementem skóry właściwej, gdzie wzmacnia jej komórki i wspomaga regenerację tkanek. Pomaga utrzymać odpowiedni poziom elastyczności i nawilżenia. Zapobiega niekorzystnym wpływom wolnych rodników. Kwas hialuronowy zatrzymując wodę w skórze, wspomaga gojenie się ran i stanów zapalnych. , Betaina BETAINA - roślinny aminokwas otrzymywany z buraków cukrowych. Posiada silne właściwości nawilżające oraz zmniejszające TEWL (przeznaskórkową ucieczkę wody). Łagodzi i koi wszelkie zaczerwienienia i podrażnienia skóry. Betaina poprawia elastyczność cery, działa przeciwzmarszczkowo i przeciwstarzeniowo. Zapobiega elektryzowaniu się włosów, ułatwia ich rozczesywanie, wzmacnia je, zapewnia im jedwabisto JEDWAB - to naturalna proteina, która zawiera elastyczne białko fibroinę oraz seryscynę o właściwościach intensywnie nawilżających. Historia jedwabiu sięga 6000 tysięcy lat przed naszą erą do Indii, natomiast pierwszy raz włókno jedwabiu wykorzystali Chińczycy 4000 lat temu. Włókno jedwabiu produkowane jest przez larwy motyli jedwabników. Swoją strukturą przypomina proteiny występujące we włosach i skórze. Kosmetyk z jedwabiem silnie przywiera do powierzchni na którą jest aplikowany, gdyż posiada ładunek elektrostatyczny przeciwny do tego obecnego we włosach i skórze. Jedwab skutecznie wiąże i zatrzymuje duże ilości wody, dzięki temu ogranicza TEWL (transepidermalną ucieczkę wody). Obecność fibroiny sprawia, że jedwab tworzy na powierzchni skóry ochronną warstwę, która zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych. Kosmetyki z zawartością jedwabiu sprawiają, że skóra staje się idealnie wygładzona i miękka, a wszelkie nierówności skorygowane. W produkcji wykorzystuje się najczęściej mleczko jedwabne i puder jedwabny. To pierwsze jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek do włosów, ze względu na właściwości regenerujące i uelastyczniające. Puder jedwabny wykorzystywany jest głównie w produktach do make up'u (fluidy, maskary, cienie do powiek, pudry). Nadaje im jedwabistą konsystencję oraz pochłania nadmiar sebum. Dzięki zdolności odbijania promieni świetlnych skóra uzyskuje delikatny blask, a zmarszczki stają się niewidoczne. Jedwab oprócz szerokiego zastosowania w kremach, maseczkach, balsamach i mleczkach dodawany jest także do produktów do paznokci - odżywek i lakierów. Stosowany jest również w popularnej technice fiberglass (rekonstrukcja płytki). ść i gładkość, a także zwiększa ich objętość. Swoje zastosowanie betaina znajduje przede wszystkim w odżywkach, maskach i szamponach do włosów, żelach pod prysznic, płynach micelarnych, kremach, mleczkach i tonikach do twarzy, a także w balsamach do ciała i po goleniu. Stosowana jest także w pastach do zębów. , Ekstrakt z czerwonej winorośli, Ekstrakt z ginko biloba
Pokaż pełen skład >>>

ocena ocena ocena ocena ocena 0,00
Waszych opinii: 0 zobacz | Dodaj własną

Cena: 149.00

Dostępność: dostępny

Czas i koszty dostawy Darmowa dostawa Kurier GLS, Poczta,
już od 100 zł wartości zamówienia


do 100 zł
- Poczta Priorytet 9.99 zł
- Kurier GLS 9.99 zł
Przy przesyłce za pobraniem - dopłata 1.99 zł

Zamówienie bez formularzy

Jeśli nie masz czasu na wypełnianie formularzy, zadzwoń do nas na numer 34 343 56 62
lub podaj poniżej swój numer telefonu i określ preferowaną porę kontaktu.
Skontaktujemy się z Tobą w celu przyjęcia zamówienia.
 
Twój numer telefonu:
 
Preferowana pora kontaktu:
 
 
 

Opis

Organicseries Anti-Redness Serum to doskonały sposób, byś mogła cieszyć się gładką, jednolitą skórą bez podrażnień i zaczerwienień. Serum precyzyjnie obkurcza i uszczelnia naczynia krwionośne, skutecznie niwelując rumień. Ponadto zapewni Ci eliminację przykrych dolegliwości, takich jak świąd, pieczenie, szczypanie. Preparat będzie prawdziwym ukojeniem dla Twojej nadwrażliwej, podrażnionej skóry, natychmiast przynosząc jej uczucie komfortu. Dzięki zawartości wyciągu z ginko biloba, oczaru wirginijskiego i czerwonej winorośli, serum wzmacnia naczynia włosowate i leczy skórę naczyniową. Twoja cera pozostanie zrelaksowana, aksamitnie gładka i miękka, a także pełna zdrowego blasku.

  • Natychmiast niweluje rumień
  • Przynosi prawdziwe uczucie komfortu i relaksu
  • Łagodzi podrażnienia
  • Wzmacnia kruche naczynka krwionośne
  • Skutecznie zwiększa tolerancję skóry
  • Doskonale przeciwdziala procesom starzenia


Składniki preparatu pochodzą z upraw niemodyfikowanych genetycznie.

Dla kogo

Skóra naczyniowa, wrażliwa, nadreaktywna.

Sposób użycia

1 dwakę serum delikatnie wmasować w oczyszczoną skórę twarzy i szyi aż do wchłonięcia. Stosować codziennie rano i wieczorem.

Pełen skład:

Hydrolat lawendowy, Hydrolat różany, Hydrolat rozmarynowy, Hydrolat z oczaru wirginijskiego, Kwas hialuronowy KWAS HIALURONOWY- Kwas hialuronowy- związek naturalnie występujący w organizmie człowieka. Tworzy cement wiążący tkanki. Kwas hialuronowy naprawia i wzmacnia komórki skóry. Zawarty w kosmetykach kwas ten skutecznie poprawia wygląd oraz funkcjonowanie skóry, skutecznie nawilża, wygładza, redukuje zmarszczki, poprawia elastyczność skóry, regeneruje ją, a także wzmacnia komórki i łagodzi stany zapalne. Kwas hialuronowy jest bardzo istotnym elementem skóry właściwej, gdzie wzmacnia jej komórki i wspomaga regenerację tkanek. Pomaga utrzymać odpowiedni poziom elastyczności i nawilżenia. Zapobiega niekorzystnym wpływom wolnych rodników. Kwas hialuronowy zatrzymując wodę w skórze, wspomaga gojenie się ran i stanów zapalnych. , Betaina BETAINA - roślinny aminokwas otrzymywany z buraków cukrowych. Posiada silne właściwości nawilżające oraz zmniejszające TEWL (przeznaskórkową ucieczkę wody). Łagodzi i koi wszelkie zaczerwienienia i podrażnienia skóry. Betaina poprawia elastyczność cery, działa przeciwzmarszczkowo i przeciwstarzeniowo. Zapobiega elektryzowaniu się włosów, ułatwia ich rozczesywanie, wzmacnia je, zapewnia im jedwabisto JEDWAB - to naturalna proteina, która zawiera elastyczne białko fibroinę oraz seryscynę o właściwościach intensywnie nawilżających. Historia jedwabiu sięga 6000 tysięcy lat przed naszą erą do Indii, natomiast pierwszy raz włókno jedwabiu wykorzystali Chińczycy 4000 lat temu. Włókno jedwabiu produkowane jest przez larwy motyli jedwabników. Swoją strukturą przypomina proteiny występujące we włosach i skórze. Kosmetyk z jedwabiem silnie przywiera do powierzchni na którą jest aplikowany, gdyż posiada ładunek elektrostatyczny przeciwny do tego obecnego we włosach i skórze. Jedwab skutecznie wiąże i zatrzymuje duże ilości wody, dzięki temu ogranicza TEWL (transepidermalną ucieczkę wody). Obecność fibroiny sprawia, że jedwab tworzy na powierzchni skóry ochronną warstwę, która zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych. Kosmetyki z zawartością jedwabiu sprawiają, że skóra staje się idealnie wygładzona i miękka, a wszelkie nierówności skorygowane. W produkcji wykorzystuje się najczęściej mleczko jedwabne i puder jedwabny. To pierwsze jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek do włosów, ze względu na właściwości regenerujące i uelastyczniające. Puder jedwabny wykorzystywany jest głównie w produktach do make up'u (fluidy, maskary, cienie do powiek, pudry). Nadaje im jedwabistą konsystencję oraz pochłania nadmiar sebum. Dzięki zdolności odbijania promieni świetlnych skóra uzyskuje delikatny blask, a zmarszczki stają się niewidoczne. Jedwab oprócz szerokiego zastosowania w kremach, maseczkach, balsamach i mleczkach dodawany jest także do produktów do paznokci - odżywek i lakierów. Stosowany jest również w popularnej technice fiberglass (rekonstrukcja płytki). ść i gładkość, a także zwiększa ich objętość. Swoje zastosowanie betaina znajduje przede wszystkim w odżywkach, maskach i szamponach do włosów, żelach pod prysznic, płynach micelarnych, kremach, mleczkach i tonikach do twarzy, a także w balsamach do ciała i po goleniu. Stosowana jest także w pastach do zębów. , Ekstrakt z czerwonej winorośli, Ekstrakt z ginko biloba

Potrzebujesz pomocy lub konsultacji w doborze produktu?

 

Dostępne produkty z tej samej serii

Komentarze użytkowników

Twój nick:
Zaloguj się by dodać komentarz
Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
 

PUBLIKACJE PRASOWEZobacz wszystkie

Akceptujemy płatności
Partnerzy
Google+