zamknij
  • Zwrot produktów nawet do 90 dni
  • Do każdego zamówienia próbki gratis

PAULAS CHOICE Calm Redness Relief Set for normal to oily skin ZESTAW Redness Relief Ukojenie dla cery naczynkowej dla skóry normalnej i tłustej 198 ml + 118 ml + 30 ml + 60 ml + 60 ml + 100 ml

Paulas Choice Calm Redness Relief Set for normal to oily skin

ZESTAW Redness Relief Ukojenie dla cery naczynkowej dla skóry normalnej i tłustej

198 ml + 118 ml + 30 ml + 60 ml + 60 ml + 100 ml

ocena ocena ocena ocena ocena 0,00
Waszych opinii: 0 zobacz | Dodaj własną

Cena: 652.25

138.99 zł

Dostępność: Wysyłamy w 7-14 dni roboczych

Czas i koszty dostawy Darmowa dostawa Kurier GLS, Poczta,
już od 100 zł wartości zamówienia


do 100 zł
- Poczta Priorytet 9.99 zł
- Kurier GLS 9.99 zł
Przy przesyłce za pobraniem - dopłata 1.99 zł

Zamówienie bez formularzy

Jeśli nie masz czasu na wypełnianie formularzy, zadzwoń do nas na numer 34 343 56 62
lub podaj poniżej swój numer telefonu i określ preferowaną porę kontaktu.
Skontaktujemy się z Tobą w celu przyjęcia zamówienia.
 
Twój numer telefonu:
 
Preferowana pora kontaktu:
 
 
 

Idealny zestaw dla cery bardzo wrażliwej, nadreaktywnej i naczynkowej. Dedykowany skórze normalej i tłustej.

Specjalnie dla Twojej skóry komplet preparatów do: oczyszczania, tonizowania, nawilżania oraz regenerowania legendarnej marki Paula's Choice, który zawiera:


1. Paulas Choice Calm Redness Relief Cleanser for normal to oily skin (198 ml) - Ten płyn oczyszczający został opracowany w wersji dla skóry tłustej, która wymaga normalizowania i matowienia. Preparat dokładnie usuwa nadmiar sebum i makijaż, bez wysuszenia i ściągnięcia skóry. Lekko pieniąca formuła daje uczucie komfortu i ukojenia skóry, dzięki czemu preparat sprawdza się także w przypadku trądziku różowatego i pospolitego. W skład płynu do oczyszczania wchodzą składniki normalizujące jak olej meadowfoam i łopian, oraz łagodzące, jak alantoina Alantoina – jest pochodną mocznika MOCZNIK - Mocznik-substancja naturalna, wchodza w skład NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. , stanowi nawet 1% masy naskórka. W kosmetologii wykorzystywany głownie w celach nawilżających. Jest składnikiem naturalnego czynnika nawilżającego naskórek(NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. ). Rozpuszcza się w wodzie, alkoholu i glikolu propylenowym. Jest wysoce higroskopijny. Posiada właściwości silnie nawilżające, antyseptycznie, przyspieszające gojenie się ran, oraz wspomaga złuszczanie martwego naskórka. Ujędrnia skórę, wygładza, wspomaga regenerację komórek. Przyczynia się do utrzymania prawidłowego stanu bariery ochronnej naskórka. Stosowany jest również w leczeniu kurzajek, łuszczycy i innych dermatoz objawiających się nadmierną suchością skóry. Mocznik jest substancją, która zapobiega odparowywaniu wody. , działa regenerująco, przyspiesza odnowę i ułatwiająca gojenie uszkodzonego naskórka. Wykazuje silne właściwości łagodzące i kojące. Zmniejsza podrażnienie skóry wrażliwej i chroni przed działaniem niekorzystnych czynników zewnętrznych. Ma właściwości nawilżające, wygładza oraz zmiękcza skórę. . Stosowanie preparatu widocznie wycisza skórę, zwęża rozszerzone pory, niweluje błyszczenie skóry, dając łagodne i efektywne oczyszczanie.

2. Paulas Choice Calm Redness Relief Toner for normal to oily skin (118 ml) - Tonik został opracowany na potrzeby skóry tłustej i trądzikowej, aby przywrócić optymalny poziom nawilżenia i zmatowienia skóry. Preparat zapewnia równowagę wodno - lipidową skóry, reguluje pH oraz daje natychmiastowe uczucie ukojenia skóry. Tonik łagodzi podrażnienia wynikłe z trądziku, przeciwdziała procesom zapalnym i rumieniowym. Skóra pozostaje gładka, nawilżona i odświeżona. Nie zawiera substancji zapachowych ani barwników.

3. Paulas Choice Calm Redness Relief 1% BHA Lotion Exfoliant (100 ml) - Lotion jest ekfoliantem w stężeniu 1% kwasu salicylowego, z pH 3.2. Niskie stężenie BHA sprawia, iż preparat świetnie się sprawdza także w przypadku normalnej i tłustej skóry, wrażliwej i objętej trądzikiem różowatym. Formuła preparatu łączy w sobie złuszczający kwas salicylowy KWAS SALICYLOWY - kwas rozpuszczalny w tłuszczach, dzięki czemu kwas salicylowy oprócz właściwości złuszczających, ma także zdolność przenikania przez warstwę łojową i wnikania w głąb skóry. Dociera w głąb mieszków włosowych, co ma duże znaczenie w leczeniu trądziku. Przyczynia się do odblokowania porów, zapobiega tworzeniu się wyprysków oraz pomaga oczyścić skórę z zaskórników. Preparaty z kwasem BHA polecane są dla skóry skłonnej do zanieczyszczonych porów i trądziku. Kwas salicylowy działa łagodniej (brak takich reakcji jak pieczenie, szczypanie i nadmiernego złuszczania się skóry) niż kwasy AHA KWASY AHA – kwasy alfa-hydroksylowe, zwane AHA lub owocowymi, to grupa kwasów organicznych występujących w przyrodzie – w owocach, warzywach, trzcinie cukrowej. W recepturach kosmetyków, najczęściej stosowane są: kwas glikolowy i kwas mlekowy. Jest to spowodowane faktem, iż cząsteczki tych kwasów są niewielkie, przez co są łatwo absorbowane przez skórę. Działanie kwasów owocowych polega na delikatnej eksfoliacji naskórka (peelingu), efektem czego jest rozświetlona, zdrowo wyglądająca skóra. Udowodniono również, że kwasy AHA powodują zwiększenie kolagenu i elastyny w skórze. Poprawiają one zatem jej elastyczność oraz pomagają skorygować drobne zmarszczki. Mają również silne działanie nawilżające, rozjaśniające przebarwienia, normalizujące pracę gruczołów łojowych. Kwasów nie należy stosować latem, gdyż skóra pozbawiona warstwy rogowej, staje się szczególnie wrazliwa na wpływ promieni słonecznych. . Może być też stosowany przy cerze suchej z zanieczyszczonymi porami.   ze składnikami łagodzącymi, takimi jak alantoina Alantoina – jest pochodną mocznika MOCZNIK - Mocznik-substancja naturalna, wchodza w skład NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. , stanowi nawet 1% masy naskórka. W kosmetologii wykorzystywany głownie w celach nawilżających. Jest składnikiem naturalnego czynnika nawilżającego naskórek(NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. ). Rozpuszcza się w wodzie, alkoholu i glikolu propylenowym. Jest wysoce higroskopijny. Posiada właściwości silnie nawilżające, antyseptycznie, przyspieszające gojenie się ran, oraz wspomaga złuszczanie martwego naskórka. Ujędrnia skórę, wygładza, wspomaga regenerację komórek. Przyczynia się do utrzymania prawidłowego stanu bariery ochronnej naskórka. Stosowany jest również w leczeniu kurzajek, łuszczycy i innych dermatoz objawiających się nadmierną suchością skóry. Mocznik jest substancją, która zapobiega odparowywaniu wody. , działa regenerująco, przyspiesza odnowę i ułatwiająca gojenie uszkodzonego naskórka. Wykazuje silne właściwości łagodzące i kojące. Zmniejsza podrażnienie skóry wrażliwej i chroni przed działaniem niekorzystnych czynników zewnętrznych. Ma właściwości nawilżające, wygładza oraz zmiękcza skórę.   oraz ekstrakt z owsa. Preparat stanowi kurację antybakteryjną, wygładzającą. Niweluje niedoskonałości skóry związane z trądzikiem, zwęża rozszerzone pory, zmniejsza blizny pozapalne. Ponadto, preparat może stanowić kurację przeciwstarzeniową, która znacznie poprawia gęstość i elastyczność skóry, rozjaśnia przebarwienia oraz spłyca zmarszczki. Stosowanie lotionu daje całkowitą odbudowę włókien, co objawia się gładką, jędrną skórą.

4. Paulas Choice Calm Redness Relief Serum (30 ml)  - Intensywnie łagodząca kuracja do skóry wrażliwej, naczyniowej i objętej trądzikiem różowatym. Preparat ma działanie natychmiastowe w postaci ukojenia i złagodzenia skóry, oraz długofalowe w postaci mniejszego rumienia, i zmian zapalnych. Bogata formuła preparatu zawiera. Kuracja daje optymalne rezultaty już po pierwszym zastosowaniu: skóra jest uspokojona, nawilżona i zregenerowana. Ponadto, serum wyrównuje koloryt skóry, wzmacnia naczynia krwionośne, zapobiega powstawaniu nowych zmian zapalnych. Nie zawiera barwników ani substancji zapachowych.

5. Paulas Choice Calm Redness Relief Mineral Moisturizer SPF 30 for normal to oily skin (60 ml) - Krem daje wysoką ochronę przeciwsłoneczną skórze tłustej i wrażliwej, zawiera faktor SPF 30. Formuła preparatu została wzbogacona antyoksydantami i ekstraktami roślinnymi, tak, aby skóra była chroniona także przed wolnymi rodnikami i środowiskowymi czynnikami zewnętrznymi. W skład preparatu wchodzi: aloes Aloes- roślina uprawiana w celach ozdobnych, leczniczych i kosmetycznych. Skutecznie regeneruje , nawilża, ujędrnia i łagodzi podrażnienia. Roślina ta zawiera liczne substancje biologicznie czynne, korzystnie wpływające na kondycję skóry i całego organizmu. Są to między innymi witaminy (C, E, B), sole mineralne (głównie wapnia, fosforu, sodu, magnezu, żelaza i cynku Związek mineralny, naturalny koenzym, silny antyutleniacz. Pomaga utrzymać zdrowie skóry, działa kojąco i regenerująco, przyspiesza gojenie się ran, leczy owrzodzenia, działa przeciwzapalnie. Skuteczny w walce z trądzikiem i łupieżem. Składnik szamponów przeciwłupieżowych i przeciwłojotokowych. Cynk wpływa na regulację hormonalną organizmu, zapobiega łysieniu typu męskiego i leczy problem nadmiernego owłosienia u kobiet, ), a także kwasy organiczne, białka, enzymy, garbniki oraz niewielkie ilości olejku eterycznego. Aloes posiada działanie zmiękczające, regenerujące, przeciwzapalne, przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze , przeciwrobacze i miejscowo znieczulające. Ponadto zwiększa odporność organizmu, reguluje przemianę materii, wspomaga gojenie się ran i leczy stany zapalne. , zielona herbata ZIELONA HERBATA - jest ona doceniana głównie za właściwości antykancerogenne, antyoksydacyjne i przeciwzapalne. Cenne własności liści zielonej herbaty, wynikają głównie z wysokiej zawartości związków charakterystycznych dla świata roślin zwanych polifenolami. , alantoina Alantoina – jest pochodną mocznika MOCZNIK - Mocznik-substancja naturalna, wchodza w skład NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. , stanowi nawet 1% masy naskórka. W kosmetologii wykorzystywany głownie w celach nawilżających. Jest składnikiem naturalnego czynnika nawilżającego naskórek(NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. ). Rozpuszcza się w wodzie, alkoholu i glikolu propylenowym. Jest wysoce higroskopijny. Posiada właściwości silnie nawilżające, antyseptycznie, przyspieszające gojenie się ran, oraz wspomaga złuszczanie martwego naskórka. Ujędrnia skórę, wygładza, wspomaga regenerację komórek. Przyczynia się do utrzymania prawidłowego stanu bariery ochronnej naskórka. Stosowany jest również w leczeniu kurzajek, łuszczycy i innych dermatoz objawiających się nadmierną suchością skóry. Mocznik jest substancją, która zapobiega odparowywaniu wody. , działa regenerująco, przyspiesza odnowę i ułatwiająca gojenie uszkodzonego naskórka. Wykazuje silne właściwości łagodzące i kojące. Zmniejsza podrażnienie skóry wrażliwej i chroni przed działaniem niekorzystnych czynników zewnętrznych. Ma właściwości nawilżające, wygładza oraz zmiękcza skórę. , rumianek, lukrecja, pantenol PANTENOL - prowitamina witaminy B5, czyli kwasu pantotenowego. W większych ilościach znajduje się w wątrobie, mleku, żółtkach jaj, drożdżach, otrębach ryżowych, preparatach pszczelich. Należy do grupy witamin B, bez których nie mógłby prawidłowo przebiegać cykl przemian metabolicznych komórek. Łatwo wchłania się przez barierę warstwy rogowej. Działa aktywizująco na podziały komórek naskórka, przyspieszając gojenie i łagodząc podrażnienia. Działa przeciwzapalnie. Podwyższa wilgotność skóry, uelastycznia ją. W połączeniu z witaminą C zmniejsza plamy starcze skóry. Przyspiesza opalanie, a jednocześnie chroni skórę przed skutkami nadmiernego działania promieni UV. Stąd często stosowany w preparatach promieniochronnych, gdzie stymuluje pigmentację, zmniejsza rumień oraz łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia skóry. W preparatach do włosów nawilża włókno włosowe, czyni włosy podatnymi na czesanie, zmniejsza ich skłonność do rozdwajania. Poprawia stan uszkodzonych włosów, pogrubia je. Bardzo często bywa łączony z fitantriolem. . Preparat daje skórze całodzienną ochronę przed UV i matowe wykończenie.

6. Paulas Choice Calm Redness Relief Moisturizer for normal to oily skin  (60 ml) - Preparat stanowi intensywną nocną kurację normalizującą dla skóry tłustej, trądzikowej. Lekka, kojąca formuła kremu daje natychmiastowy komfort i ukojenie skórze objętej stanami zapalnymi. Kuracja sprawdza się zarówno dla osób z trądzikiem pospolitym, jak i trądzikiem różowatym. Unikalne połączenie antyoksydantów z ekstraktami roślinnymi daje dogłębne nawilżenie i normalizowanie problemu nadmiernego wydzielania sebum. Kuracja ma działanie lecznicze, pozostawia skórę gładką, matową i nawilżoną. Nie zawiera barwników ani substancji zapachowych.


"W Paula's Choice dbamy o środowisko - jesteśmy firmą ekologiczną! Wdrożyliśmy stosowanie materiałów pochodzących z recyklingu i nadających się do recyklingu. Jeśli jesteśmy w stanie nadrukować na danym produkcie wszelkie niezbędne informacje, to staramy się nie dokładać do niego kartonowego opakowania. 
Nasze plastikowe butelki, tuby i słoiki także można poddać recyklingowi, o ile Twój program recyklingu w Twoim kraju akceptuje tworzywa oznaczone jako nr 1 lub nr 2."

Pełen skład:

Potrzebujesz pomocy lub konsultacji w doborze produktu?

 

Dostępne produkty z tej samej serii

Komentarze użytkowników

Twój nick:
Zaloguj się by dodać komentarz
Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
 

PUBLIKACJE PRASOWEZobacz wszystkie

Akceptujemy płatności
Partnerzy
Google+