zamknij
  • Do każdego zamówienia próbki gratis
  • Zwrot produktów nawet do 90 dni

PAULAS CHOICE Resist Skin Revealing Body Lotion 10% AHA Balsam intensywnie wygładzający do ciała 10% AHA 210 ml

Paulas Choice Resist Skin Revealing Body Lotion 10% AHA

Balsam intensywnie wygładzający do ciała 10% AHA

210 ml

Substancje aktywne:
Kwas glikolowy KWAS GLIKOLOWY- zaliczany do alfahydroksykwasów (AHA). Kwas glikolowy powszechnie stosowany jest w kosmetyce i dermatologii w celu rozjaśnienia i wygładzenia cery. Kwas glikolowy otrzymywany jest z trzciny cukrowej. Posiada szerokie spektrum działania. Posiada bardzo małą cząsteczkę, co powoduje jego łatwe przenikanie w głąb warstwy rogowej naskórka. Kwas ten złuszcza naskórek, rozluźnia wiązania międzykomórkowe, poprawia nawilżenie naskórka i zwiększa grubość jego żywych warstw. Ponadto wygładza drobne zmarszczki, ujędrnia, rewitalizuje. poprawia koloryt skóry, działa przeciwbakteryjnie. Polecany jest także w walce z cellulitem i rozstępami. , Alantoina Alantoina – jest pochodną mocznika MOCZNIK - Mocznik-substancja naturalna, wchodza w skład NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. , stanowi nawet 1% masy naskórka. W kosmetologii wykorzystywany głownie w celach nawilżających. Jest składnikiem naturalnego czynnika nawilżającego naskórek(NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. ). Rozpuszcza się w wodzie, alkoholu i glikolu propylenowym. Jest wysoce higroskopijny. Posiada właściwości silnie nawilżające, antyseptycznie, przyspieszające gojenie się ran, oraz wspomaga złuszczanie martwego naskórka. Ujędrnia skórę, wygładza, wspomaga regenerację komórek. Przyczynia się do utrzymania prawidłowego stanu bariery ochronnej naskórka. Stosowany jest również w leczeniu kurzajek, łuszczycy i innych dermatoz objawiających się nadmierną suchością skóry. Mocznik jest substancją, która zapobiega odparowywaniu wody. , działa regenerująco, przyspiesza odnowę i ułatwiająca gojenie uszkodzonego naskórka. Wykazuje silne właściwości łagodzące i kojące. Zmniejsza podrażnienie skóry wrażliwej i chroni przed działaniem niekorzystnych czynników zewnętrznych. Ma właściwości nawilżające, wygładza oraz zmiękcza skórę. , Witamina E WITAMINA E – tokoferol. Ze względu na zdolność neutralizowania wolnych rodników witamina E chroni przed utlenianiem i zniszczeniem lipidów naskórka. Najskuteczniej działa w duecie z witaminą C. Witamina E to tzw.\"witamina młodości\". Jest cennym \"zmiataczem\" wolnych rodników. Witamina E chroni komórki skóry , dba o jej piękny wygląd i koloryt. Pomaga w leczeniu chorób skóry, przyspiesza gojenie ran. , Witamina C WITAMINA C – kwas L-askorbinowy. Kwas askorbinowy występuje w dwóch formach określanych literami L i D. Tylko forma lewoskrętna - L - kwasu askorbinowego wykazuje 100% biologicznej aktywności witaminowej i może być przyswajana przez organizm i wykorzystywana przez skórę.

Jest jednym z najlepiej przebadanych składników kosmetycznych. Jest ona doceniana za dwa główne kierunki działania: silny i efektywny antyoksydant zwalczający wolne rodniki WOLNE RODNIKI – to reaktywne cząsteczki tlenu. Powstają w wyniku reakcji oksydacyjnych (utleniania) w organizmie człowieka. Jest to zjawisko naturalne i potrzebne, jednak przy nadmiernym nasileniu prowadzi do procesów degeneracyjnych organizmu, powodując groźne choroby. Są to cząsteczki rakotwórcze. Uszkadzają błonę komórkową, niszczą cząsteczki DNA, są główną przyczyną objawów starzenia się. i wspomagający ochronę przeciwsłoneczną oraz składnik stymulujący syntezę kolagenu.

Poza tym witamina C jest doceniana w pielęgnacji cery naczynkowej i z trądzikiem różowatym, jako składnik przeciwzapalny, poprawiający gojenie oraz substancja rozjaśniająca przebarwienia
, Zielona herbata ZIELONA HERBATA - jest ona doceniana głównie za właściwości antykancerogenne, antyoksydacyjne i przeciwzapalne. Cenne własności liści zielonej herbaty, wynikają głównie z wysokiej zawartości związków charakterystycznych dla świata roślin zwanych polifenolami. , Masło Shea, Ekstrakt z wierzby, Olej z pestek winogron OLEJ Z PESTEK WINOGRON - znany i ceniony za swoje właściwości od starożytności, jest delikatnym olejem pochodzącym z krajów śródziemnomorskich. Zawiera bogactwo nienasyconych kwasów tłuszczowych (przede wszystkim kwas linolowy), witamin A, D, E i K, flawonoidów oraz resweratrolu RESWERATROL- naturalny związek roślinny, zaliczany do flawonoidów oraz fitoestrogenów. Występuje w skórce owoców i ich przetworach, głównie w czerwonym winie. Posiada unikalne właściwości biologiczne. Resweratrol działa przeciwzapalnie, przeciwnowotworowo, zapobiega chorobom układu krążenia, pomaga zwalczać wolne rodniki WOLNE RODNIKI – to reaktywne cząsteczki tlenu. Powstają w wyniku reakcji oksydacyjnych (utleniania) w organizmie człowieka. Jest to zjawisko naturalne i potrzebne, jednak przy nadmiernym nasileniu prowadzi do procesów degeneracyjnych organizmu, powodując groźne choroby. Są to cząsteczki rakotwórcze. Uszkadzają błonę komórkową, niszczą cząsteczki DNA, są główną przyczyną objawów starzenia się. , hamuje proces starzenia. Wpływa rówież korzystnie na komórki nerwowe. Syntetyzowany jest w roślinach wskutek uszkodzenia mechanicznego tkanek, niedoboru wody, oddziaływania promieni UV, czy tez w odpowiedzi na infekcje. . Posiada słodko-gorzki zapach. Intensywnie nawilża, delikatnie natłuszcza i odżywia skórę, szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego i lepkiego filmu. Idealnie sprawdza się w pielęgnacji skóry tłustej, ponieważ tonizuje cerę i normalizuje wydzielanie sebum, a także przeciwdziała pojawianiu się zmian zapalnych i trądzikowych. Po jego zastosowaniu skóra staje się matowa, a ujścia gruczołów łojowych zwężone. Olej z pestek winogron zapobiega przedwczesnemu starzeniu się skóry, poprawia jej napięcie i elastyczność, przyspiesza proces regeneracji oraz wygładza. Może być bez obaw stosowany przy pielęgnacji wrażliwej cery, gdyż łagodzi i koi podrażnienia. Wygładza strukturę włosa, wzmacnia je i odżywia, zapewniając im zdrowy blask. Stąd tak szerokie jego zastosowanie w szamponach, maskach i odżywkach do włosów. Może być także stosowany jako olejek do masażu.
Pokaż pełen skład >>>

ocena ocena ocena ocena ocena 5,00
Waszych opinii: 2 zobacz | Dodaj własną

Cena: 133.39

Dostępność: dostępny

Czas i koszty dostawy Darmowa dostawa Kurier GLS, Poczta,
już od 100 zł wartości zamówienia


do 100 zł
- Poczta Priorytet 9.99 zł
- Kurier GLS 9.99 zł
Przy przesyłce za pobraniem - dopłata 1.99 zł

Zamówienie bez formularzy

Jeśli nie masz czasu na wypełnianie formularzy, zadzwoń do nas na numer 34 343 56 62
lub podaj poniżej swój numer telefonu i określ preferowaną porę kontaktu.
Skontaktujemy się z Tobą w celu przyjęcia zamówienia.
 
Twój numer telefonu:
 
Preferowana pora kontaktu:
 
 
 

Opis

 

Czy spotkałaś się już z balsamem do ciała, opartym na bazie kwasu? Nie? Więc już wiesz, dlaczego balsam Paula’s Choice to rewolucja w pielęgnacji ciała!

Rogowacenie mieszkowate? To już nie Twój problem!

Formuła produktu została opatentowana na bazie kwasów AHA. Balsam stanowi niezbędnik, szczególnie w kosmetyczkach osób borykających się z rogowaceniem mieszkowatym, tzw. „chicken skin”. Objawia się ono charakterystycznymi nierównościami na skórze, przypominającymi tarkę. Dodatkowo, towarzyszą zaczerwienienia i podrażnienia skóry, w okolicy powstałych grudek. Balsam, dzięki swoim właściwościom złuszczającym, usuwa martwy naskórek i silnie regeneruje skórę. Staje się ona znacznie jaśniejsza, zdrowsza i jedwabi JEDWAB - to naturalna proteina, która zawiera elastyczne białko fibroinę oraz seryscynę o właściwościach intensywnie nawilżających. Historia jedwabiu sięga 6000 tysięcy lat przed naszą erą do Indii, natomiast pierwszy raz włókno jedwabiu wykorzystali Chińczycy 4000 lat temu. Włókno jedwabiu produkowane jest przez larwy motyli jedwabników. Swoją strukturą przypomina proteiny występujące we włosach i skórze. Kosmetyk z jedwabiem silnie przywiera do powierzchni na którą jest aplikowany, gdyż posiada ładunek elektrostatyczny przeciwny do tego obecnego we włosach i skórze. Jedwab skutecznie wiąże i zatrzymuje duże ilości wody, dzięki temu ogranicza TEWL (transepidermalną ucieczkę wody). Obecność fibroiny sprawia, że jedwab tworzy na powierzchni skóry ochronną warstwę, która zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych. Kosmetyki z zawartością jedwabiu sprawiają, że skóra staje się idealnie wygładzona i miękka, a wszelkie nierówności skorygowane. W produkcji wykorzystuje się najczęściej mleczko jedwabne i puder jedwabny. To pierwsze jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek do włosów, ze względu na właściwości regenerujące i uelastyczniające. Puder jedwabny wykorzystywany jest głównie w produktach do make up'u (fluidy, maskary, cienie do powiek, pudry). Nadaje im jedwabistą konsystencję oraz pochłania nadmiar sebum. Dzięki zdolności odbijania promieni świetlnych skóra uzyskuje delikatny blask, a zmarszczki stają się niewidoczne. Jedwab oprócz szerokiego zastosowania w kremach, maseczkach, balsamach i mleczkach dodawany jest także do produktów do paznokci - odżywek i lakierów. Stosowany jest również w popularnej technice fiberglass (rekonstrukcja płytki). ście gładka!

Przebarwienia? Nie tym razem!

Krępuje Cię odsłanianie ciała w letnie, słoneczne dni? Twoje plecy nie są gotowe na eksponowanie ich ze względu na przebarwienia pozostałe po trądziku, czy plamy pigmentacyjne innego rodzaju? Balsam sprawdzi się doskonale również w tym celu! Wysokie stężenie kwasów sprawia, że dociera on nawet do głębokich przebarwień, które towarzyszą Ci już od długiego czasu!

Must have nie tylko na lato!

Zadbana, jędrna i gładka skóra to wizytówka każdej kobiety. Produkt zapewnia Ci kompleksową regenerację przez cały rok. Masło shea doskonale nawilża oraz wspomaga skórę w regeneracji w procesie złuszczania kwasami . Dzięki temu skóra jest odnowiona, bariera hydrolipidowa – wzmocniona, a skóra odzyskuje jedwabist JEDWAB - to naturalna proteina, która zawiera elastyczne białko fibroinę oraz seryscynę o właściwościach intensywnie nawilżających. Historia jedwabiu sięga 6000 tysięcy lat przed naszą erą do Indii, natomiast pierwszy raz włókno jedwabiu wykorzystali Chińczycy 4000 lat temu. Włókno jedwabiu produkowane jest przez larwy motyli jedwabników. Swoją strukturą przypomina proteiny występujące we włosach i skórze. Kosmetyk z jedwabiem silnie przywiera do powierzchni na którą jest aplikowany, gdyż posiada ładunek elektrostatyczny przeciwny do tego obecnego we włosach i skórze. Jedwab skutecznie wiąże i zatrzymuje duże ilości wody, dzięki temu ogranicza TEWL (transepidermalną ucieczkę wody). Obecność fibroiny sprawia, że jedwab tworzy na powierzchni skóry ochronną warstwę, która zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych. Kosmetyki z zawartością jedwabiu sprawiają, że skóra staje się idealnie wygładzona i miękka, a wszelkie nierówności skorygowane. W produkcji wykorzystuje się najczęściej mleczko jedwabne i puder jedwabny. To pierwsze jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek do włosów, ze względu na właściwości regenerujące i uelastyczniające. Puder jedwabny wykorzystywany jest głównie w produktach do make up'u (fluidy, maskary, cienie do powiek, pudry). Nadaje im jedwabistą konsystencję oraz pochłania nadmiar sebum. Dzięki zdolności odbijania promieni świetlnych skóra uzyskuje delikatny blask, a zmarszczki stają się niewidoczne. Jedwab oprócz szerokiego zastosowania w kremach, maseczkach, balsamach i mleczkach dodawany jest także do produktów do paznokci - odżywek i lakierów. Stosowany jest również w popularnej technice fiberglass (rekonstrukcja płytki). ą gładkość. Witamina E WITAMINA E – tokoferol. Ze względu na zdolność neutralizowania wolnych rodników witamina E chroni przed utlenianiem i zniszczeniem lipidów naskórka. Najskuteczniej działa w duecie z witaminą C. Witamina E to tzw.\"witamina młodości\". Jest cennym \"zmiataczem\" wolnych rodników. Witamina E chroni komórki skóry , dba o jej piękny wygląd i koloryt. Pomaga w leczeniu chorób skóry, przyspiesza gojenie ran. – jedna z witamin młodości , w połączeniu z wyciągiem z winogron, o wysokiej zawartości resweratrolu RESWERATROL- naturalny związek roślinny, zaliczany do flawonoidów oraz fitoestrogenów. Występuje w skórce owoców i ich przetworach, głównie w czerwonym winie. Posiada unikalne właściwości biologiczne. Resweratrol działa przeciwzapalnie, przeciwnowotworowo, zapobiega chorobom układu krążenia, pomaga zwalczać wolne rodniki WOLNE RODNIKI – to reaktywne cząsteczki tlenu. Powstają w wyniku reakcji oksydacyjnych (utleniania) w organizmie człowieka. Jest to zjawisko naturalne i potrzebne, jednak przy nadmiernym nasileniu prowadzi do procesów degeneracyjnych organizmu, powodując groźne choroby. Są to cząsteczki rakotwórcze. Uszkadzają błonę komórkową, niszczą cząsteczki DNA, są główną przyczyną objawów starzenia się. , hamuje proces starzenia. Wpływa rówież korzystnie na komórki nerwowe. Syntetyzowany jest w roślinach wskutek uszkodzenia mechanicznego tkanek, niedoboru wody, oddziaływania promieni UV, czy tez w odpowiedzi na infekcje. , stanowią silne wsparcie antyoksydacyjne skóry. W połączeniu z pozostałymi składnikami tworzą najlepszą, kompleksową pielęgnację odmładzającą i wygładzającą dla całego ciała!

5 dowodów na to, że na swojej skórze zobaczysz rewolucyjne zmiany, już po kilku zastosowaniach balsamu:

 

  1. złuszczenie martwego naskórka, dzięki czemu odkryta zostanie warstwa młodych, zdrowych i zregenerowanych komórek,
  2. odkrycie nowej warstwy naskórka sprawi, że przebarwienia, grudki i wszelkie niedoskonałości przestaną być już Twoim problemem,
  3. substancje nawilżające oraz związki lipidowe wzmocnią barierę hydrolipidową skóry, dzięki czemu Twoja skóra będzie w stanie utrzymać optymalny poziom nawilżenia oraz zwiększoną odporność na postępujące procesy starzenia,
  4. balsam został wzbogacony koktajlem antyoksydantów, które neutralizują wolne rodniki WOLNE RODNIKI – to reaktywne cząsteczki tlenu. Powstają w wyniku reakcji oksydacyjnych (utleniania) w organizmie człowieka. Jest to zjawisko naturalne i potrzebne, jednak przy nadmiernym nasileniu prowadzi do procesów degeneracyjnych organizmu, powodując groźne choroby. Są to cząsteczki rakotwórcze. Uszkadzają błonę komórkową, niszczą cząsteczki DNA, są główną przyczyną objawów starzenia się. , odpowiedzialne za niszczenie komórek i białek utrzymujących skórę w odpowiednim napięciu,
  5. składniki łagodzące (m. in. alantoina Alantoina – jest pochodną mocznika MOCZNIK - Mocznik-substancja naturalna, wchodza w skład NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. , stanowi nawet 1% masy naskórka. W kosmetologii wykorzystywany głownie w celach nawilżających. Jest składnikiem naturalnego czynnika nawilżającego naskórek(NMF NMF – naturalny czynnik nawilżający stanowi 15 – 20% całkowitej masy warstwy rogowej naskórka. Składa się z aminokwasów, kwasu piroglutaminowego, mleczanu, moczniku oraz sodu, wapnia, potasu, magnezu, fosforanu, chlorków, a także amoniaku. Zapewnia wysokie oraz długotrwałe nawilżenie, a także mechaniczną ochronne skóry przed czynnikami zewnętrznymi. Odpowiada za zdolność do wiązania się wody oraz wpływa na elastyczność warstwy rogowej. ). Rozpuszcza się w wodzie, alkoholu i glikolu propylenowym. Jest wysoce higroskopijny. Posiada właściwości silnie nawilżające, antyseptycznie, przyspieszające gojenie się ran, oraz wspomaga złuszczanie martwego naskórka. Ujędrnia skórę, wygładza, wspomaga regenerację komórek. Przyczynia się do utrzymania prawidłowego stanu bariery ochronnej naskórka. Stosowany jest również w leczeniu kurzajek, łuszczycy i innych dermatoz objawiających się nadmierną suchością skóry. Mocznik jest substancją, która zapobiega odparowywaniu wody. , działa regenerująco, przyspiesza odnowę i ułatwiająca gojenie uszkodzonego naskórka. Wykazuje silne właściwości łagodzące i kojące. Zmniejsza podrażnienie skóry wrażliwej i chroni przed działaniem niekorzystnych czynników zewnętrznych. Ma właściwości nawilżające, wygładza oraz zmiękcza skórę. ), łagodzą i koją nawet wrażliwą i podrażnioną skórę, dzięki czemu jest ona jednolita i jedwabi JEDWAB - to naturalna proteina, która zawiera elastyczne białko fibroinę oraz seryscynę o właściwościach intensywnie nawilżających. Historia jedwabiu sięga 6000 tysięcy lat przed naszą erą do Indii, natomiast pierwszy raz włókno jedwabiu wykorzystali Chińczycy 4000 lat temu. Włókno jedwabiu produkowane jest przez larwy motyli jedwabników. Swoją strukturą przypomina proteiny występujące we włosach i skórze. Kosmetyk z jedwabiem silnie przywiera do powierzchni na którą jest aplikowany, gdyż posiada ładunek elektrostatyczny przeciwny do tego obecnego we włosach i skórze. Jedwab skutecznie wiąże i zatrzymuje duże ilości wody, dzięki temu ogranicza TEWL (transepidermalną ucieczkę wody). Obecność fibroiny sprawia, że jedwab tworzy na powierzchni skóry ochronną warstwę, która zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych. Kosmetyki z zawartością jedwabiu sprawiają, że skóra staje się idealnie wygładzona i miękka, a wszelkie nierówności skorygowane. W produkcji wykorzystuje się najczęściej mleczko jedwabne i puder jedwabny. To pierwsze jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek do włosów, ze względu na właściwości regenerujące i uelastyczniające. Puder jedwabny wykorzystywany jest głównie w produktach do make up'u (fluidy, maskary, cienie do powiek, pudry). Nadaje im jedwabistą konsystencję oraz pochłania nadmiar sebum. Dzięki zdolności odbijania promieni świetlnych skóra uzyskuje delikatny blask, a zmarszczki stają się niewidoczne. Jedwab oprócz szerokiego zastosowania w kremach, maseczkach, balsamach i mleczkach dodawany jest także do produktów do paznokci - odżywek i lakierów. Stosowany jest również w popularnej technice fiberglass (rekonstrukcja płytki). ście gładka.

 

Gładka i lśniąca skóra, to najlepszy atrybut każdej zadbanej kobiety, dlatego im szybciej sięgniesz po balsam Paula’s Choice, tym szybciej będziesz mogła cieszyć się z uzyskanych efektów!

 

Dla kogo

Każdy rodzaj skóry, fotostarzenie, rogowacenie mieszkowe

Sposób użycia

Aplikować na oczyszczoną skórę ciała. W razie napięcia skóry, można zastosować dodatkowo balsam nawilżający. Uwaga: w ciągu dnia, należy chronić skórę przed promieniowaniem UV, minimum SPF 25.

Pełen skład:

Aqua, Glycolic Acid (alpha hydroxy acid/exfoliant), Cyclopentasiloxane, Dimethicone (silicone slip agent), Glycerin (skin-repairing ingredient), Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cetyl Alcohol (thickeners), Butyrospermum Parkii (Shea Butter) (emollient antioxidant), PEG-100 Stearate (thickener), Tetrahexyldecyl Ascorbate (stabilized vitamin C/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (anti-irritant), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (non-fragrant plant oil/antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Extract (antioxidant), Salix Nigra (Willow Bark) Extract, Allantoin (anti-irritants), Butylene Glycol (slip agent/stabilizer), Xanthan Gum (thickener), Sodium Hydroxide (pH adjuster), Disodium EDTA (chelating agent)

Potrzebujesz pomocy lub konsultacji w doborze produktu?

 

Dostępne produkty z tej samej serii

Produkty powiązane

Produkty polecane

Komentarze użytkowników

Użytkownik: ewa

2018-04-17 10:16

To co ten balsam robi ze skórą to cuda:-) Nigdy jeszcze nie miałam tak pięknej skóry. Dzięki bardzo delikatnemu efektowi złuszczenia naskórka, skóra ma satynowy wygląd, zmarszczki na dekolcie, szyi są niemalże niewidoczne, m.in za sprawą ogólnej poprawy wyglądu. Stosuje na szyję, dekolt, ramiona, biust - codzienne. Raz w tygodniu całe ciało. Od czas do czasu nakładam na ten balsam inny balsam pachnący- w ogóle się nie kłócą:-) Zachwyt! Na lato kupiłam balsam BHA 2%, który czeka na przetestowanie.

Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena

Użytkownik: niteczka

2016-02-01 20:44

jeszcze nie widziałam takiego balsamu, żeby miał w sobie kwasy. Dlatego bez zastanowienia zamówiłam i jestem zachwycona:)

Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
Twój nick:
Zaloguj się by dodać komentarz
Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
 

PUBLIKACJE PRASOWEZobacz wszystkie

Akceptujemy płatności
Partnerzy
Google+