zamknij
  • Do każdego zamówienia próbki gratis
  • Zwrot produktów nawet do 90 dni

ORPHICA REALASH Eyelash Enhancer Odżywka do rzęs 3 ml

Orphica Realash Eyelash Enhancer

Odżywka do rzęs

3 ml

Substancje aktywne:
Ekstrakt z lnu, Ekstrakt z tataraku, Ekstrakt ze skrzypu EKSTRAKT ze SKRZYPU - zawiera bogactwo krzemu KRZEM- naturalny pierwiastek, składnik kolagenu, stabilizuje i chroni tkanki organizmu ludzkiego. Krzem utrzymuje prawidłowe zdrowie skóry i jej przydatków. Posiada liczne właściwości: poprawia stan naczyń krwionośnych, wzmacnia włosy, skórę i paznokcie, regeneruje, działa przeciwgrzybiczo, oczyszczająco , wspomaga usuwanie toksyn. Związek ten posiada również korzystny wpływ na włókna elastynowe i kolagenowe, poprawiając sprężystość skóry i wygładzając zmarszczki. Chroni naskórek i błony śluzowe przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, pomaga likwidować rumień. Krzem jest niezbędnym składnikiem odżywczym organizmu ludzkiego. Zapewnia prawidłowy stan włosów ,skóry i paznokci, dba o ich wytrzymałość, zapobiega łamliwości włosów i paznokci, redukuje zmarszczki. , witaminy C, potasu, magnezu, kwercetyny. Ma szerokie zastosowanie zarówno w kosmetykach, jak i suplementach diety. Wzmacnia ściany naczyń krwionośnych zapobiegając ich pękaniu, dzięki czemu wykorzystywany jest w preparatach do pielęgnacji cery naczyniowej, wrażliwej i delikatnej. Przyspiesza proces regeneracji skóry, odżywia ją i zapobiega przedwczesnemu procesowi starzenia. Ekstrakt ze skrzypu odżywia włosy, przeciwdziała ich wypadaniu i łamliwości, spowalnia proces siwienia, dlatego jest popularnym dodatkiem do szamponów, odżywek, płukanek i masek do włosów. Nadaje im połysk, zapewnia gęstość i elastyczność. Wzmacnia płytkę paznokciową, stąd tak szerokie jego zastosowanie w odżywkach i lakierach do paznokci. Stosuje się go także w leczeniu trądziku i infekcji ropnych, dlatego ekstrakt ze skrzypu można spotkać w składzie produktów przeznaczonych dla cer mieszanych, tłustych i trądzikowych. , Ekstrakt z nagietka, Kwas hialuronowy KWAS HIALURONOWY- Kwas hialuronowy- związek naturalnie występujący w organizmie człowieka. Tworzy cement wiążący tkanki. Kwas hialuronowy naprawia i wzmacnia komórki skóry. Zawarty w kosmetykach kwas ten skutecznie poprawia wygląd oraz funkcjonowanie skóry, skutecznie nawilża, wygładza, redukuje zmarszczki, poprawia elastyczność skóry, regeneruje ją, a także wzmacnia komórki i łagodzi stany zapalne. Kwas hialuronowy jest bardzo istotnym elementem skóry właściwej, gdzie wzmacnia jej komórki i wspomaga regenerację tkanek. Pomaga utrzymać odpowiedni poziom elastyczności i nawilżenia. Zapobiega niekorzystnym wpływom wolnych rodników. Kwas hialuronowy zatrzymując wodę w skórze, wspomaga gojenie się ran i stanów zapalnych. , Pantenol PANTENOL - prowitamina witaminy B5, czyli kwasu pantotenowego. W większych ilościach znajduje się w wątrobie, mleku, żółtkach jaj, drożdżach, otrębach ryżowych, preparatach pszczelich. Należy do grupy witamin B, bez których nie mógłby prawidłowo przebiegać cykl przemian metabolicznych komórek. Łatwo wchłania się przez barierę warstwy rogowej. Działa aktywizująco na podziały komórek naskórka, przyspieszając gojenie i łagodząc podrażnienia. Działa przeciwzapalnie. Podwyższa wilgotność skóry, uelastycznia ją. W połączeniu z witaminą C zmniejsza plamy starcze skóry. Przyspiesza opalanie, a jednocześnie chroni skórę przed skutkami nadmiernego działania promieni UV. Stąd często stosowany w preparatach promieniochronnych, gdzie stymuluje pigmentację, zmniejsza rumień oraz łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia skóry. W preparatach do włosów nawilża włókno włosowe, czyni włosy podatnymi na czesanie, zmniejsza ich skłonność do rozdwajania. Poprawia stan uszkodzonych włosów, pogrubia je. Bardzo często bywa łączony z fitantriolem.
Pokaż pełen skład >>>

ocena ocena ocena ocena ocena 5,00
Waszych opinii: 3 zobacz | Dodaj własną

Zamówienie bez formularzy

Jeśli nie masz czasu na wypełnianie formularzy, zadzwoń do nas na numer 34 343 56 62
lub podaj poniżej swój numer telefonu i określ preferowaną porę kontaktu.
Skontaktujemy się z Tobą w celu przyjęcia zamówienia.
 
Twój numer telefonu:
 
Preferowana pora kontaktu:
 
 
 

Informacje podstawowe

Informacje dodatkowe

 

OPIS

Absolutny bestseller wśród wymagających kobiet! Innowacyjna odżywka do rzęs REALASH EYELASH ENHANCER z wygodnym aplikatorem. Jej zaawansowana formuła REALASH wzmocni twoje rzęsy od nasady, a także przyspieszy ich naturalny wzrost. Aby w pełni wykorzystać potencjał REALASH stosuj ją regularnie, dzięki temu bardzo szybko zauważysz twoje rzęsy w nowej odsłonie - długie, gęste i mocne. Formuła tej odżywki jest opracowana w taki sposób, aby zapobiegać również wypadaniu rzęs. Jeśli marzysz o efekcie mocnych, długich i bardzo seksownych rzęs Realash Eyelash Enhancer jest dla Ciebie. Kuś uwodzicielskim spojrzeniem! 


Dlaczego
REALASH EYELASH ENHANCER?

  • setki zachwyconych kobiet
  • gwarancja dłuższych i zagęszczonych rzęs 
  • innowacyjna formuła wzbogacona o naturalne ekstrakty z lnu i kwiatów nagietka
  • brak skutków ubocznych 
  • ekstremalna wydajność, nawet 4-5 miesięcy
  • odżywka nie jest testowana na zwierzętach

 

Dla kogo

Odżywka do rzęs REALASH EYELASH ENHANCER przeznaczona jest również dla osób o bardzo wrażliwych oczach. Nie istnieją również przeciwwskazania do stosowania serum nawet jeśli:

 

 

  • masz wadę wzroku
  • nosisz sztuczne rzęsy
  • korzystasz z soczewek
  • masz makijaż pernamentny

 

 

 

Sposób użycia

Aplikator REALASH EYELASH ENHANCER wyglądem przypomina eyeliner. Właśnie dlatego możliwe jest precyzyjne nałożenie odżywki na linię górnych rzęs. Pamiętaj, aby serum aplikować wieczorem, po dokładnym demakijażu i osuszeniu skóry wokół oczu. Czynność tę wykonuj codziennie. Jeśli będziesz chciała podtrzymać efekty po zakończeniu kuracji – stosuj odżywkę REALASH 3 razy w tygodniu.

Skład: woda, propanediol, pantenol PANTENOL - prowitamina witaminy B5, czyli kwasu pantotenowego. W większych ilościach znajduje się w wątrobie, mleku, żółtkach jaj, drożdżach, otrębach ryżowych, preparatach pszczelich. Należy do grupy witamin B, bez których nie mógłby prawidłowo przebiegać cykl przemian metabolicznych komórek. Łatwo wchłania się przez barierę warstwy rogowej. Działa aktywizująco na podziały komórek naskórka, przyspieszając gojenie i łagodząc podrażnienia. Działa przeciwzapalnie. Podwyższa wilgotność skóry, uelastycznia ją. W połączeniu z witaminą C zmniejsza plamy starcze skóry. Przyspiesza opalanie, a jednocześnie chroni skórę przed skutkami nadmiernego działania promieni UV. Stąd często stosowany w preparatach promieniochronnych, gdzie stymuluje pigmentację, zmniejsza rumień oraz łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia skóry. W preparatach do włosów nawilża włókno włosowe, czyni włosy podatnymi na czesanie, zmniejsza ich skłonność do rozdwajania. Poprawia stan uszkodzonych włosów, pogrubia je. Bardzo często bywa łączony z fitantriolem. , gliceryna GLICERYNA - to substancja szeroko wykorzystywana w kosmetyce ze względu na swoje cenne właściwości nawilżające i higroskopijne (wiążące wodę). Ma gęstą konsystencję i słodkawy smak, jest bezbarwna. Chroni skórę przed negatywnym wpływem czynników zewnętrznych tworząc na niej delikatny film, łagodzi i koi wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia. Zapewnia skórze gładkość, jędrność i elastyczność oraz przyspiesza proces jej regeneracji. Ma zdolność penetracji w głąb skóry, dzięki czemu zapobiega nadmiernej przeznaskórkowej ucieczce wody (TEWL). Koryguje zmarszczki sprawiając, że cera staje się napięta. Gliceryna stosowana jest w produkcji wielu kosmetyków, gdyż zapobiega ich wysychaniu. Dodawana jest do kremów do twarzy, rąk i stóp, balsamów do ciała, pomadek ochronnych, szminek oraz żeli pod prysznic. Świetnie sprawdza się w pielęgnacji włosów, przywraca im blask oraz gładkość, dlatego jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek. Stosowana jest także w produktach do cery suchej, atopowej i wrażliwej. Gliceryna jest również doskonałym środkiem na zrogowaciałą i spierzchniętą skórę kolan i łokci. , Biotinyol tripeptide 1, ekstrakty ze skrzypu, lnu i tataraku, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, ekstrakt z kwiatów nagietka, Dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, etyloheksylogliceryna GLICERYNA - to substancja szeroko wykorzystywana w kosmetyce ze względu na swoje cenne właściwości nawilżające i higroskopijne (wiążące wodę). Ma gęstą konsystencję i słodkawy smak, jest bezbarwna. Chroni skórę przed negatywnym wpływem czynników zewnętrznych tworząc na niej delikatny film, łagodzi i koi wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia. Zapewnia skórze gładkość, jędrność i elastyczność oraz przyspiesza proces jej regeneracji. Ma zdolność penetracji w głąb skóry, dzięki czemu zapobiega nadmiernej przeznaskórkowej ucieczce wody (TEWL). Koryguje zmarszczki sprawiając, że cera staje się napięta. Gliceryna stosowana jest w produkcji wielu kosmetyków, gdyż zapobiega ich wysychaniu. Dodawana jest do kremów do twarzy, rąk i stóp, balsamów do ciała, pomadek ochronnych, szminek oraz żeli pod prysznic. Świetnie sprawdza się w pielęgnacji włosów, przywraca im blask oraz gładkość, dlatego jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek. Stosowana jest także w produktach do cery suchej, atopowej i wrażliwej. Gliceryna jest również doskonałym środkiem na zrogowaciałą i spierzchniętą skórę kolan i łokci. , hydrolizowane białko jedwabiu JEDWAB - to naturalna proteina, która zawiera elastyczne białko fibroinę oraz seryscynę o właściwościach intensywnie nawilżających. Historia jedwabiu sięga 6000 tysięcy lat przed naszą erą do Indii, natomiast pierwszy raz włókno jedwabiu wykorzystali Chińczycy 4000 lat temu. Włókno jedwabiu produkowane jest przez larwy motyli jedwabników. Swoją strukturą przypomina proteiny występujące we włosach i skórze. Kosmetyk z jedwabiem silnie przywiera do powierzchni na którą jest aplikowany, gdyż posiada ładunek elektrostatyczny przeciwny do tego obecnego we włosach i skórze. Jedwab skutecznie wiąże i zatrzymuje duże ilości wody, dzięki temu ogranicza TEWL (transepidermalną ucieczkę wody). Obecność fibroiny sprawia, że jedwab tworzy na powierzchni skóry ochronną warstwę, która zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych. Kosmetyki z zawartością jedwabiu sprawiają, że skóra staje się idealnie wygładzona i miękka, a wszelkie nierówności skorygowane. W produkcji wykorzystuje się najczęściej mleczko jedwabne i puder jedwabny. To pierwsze jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek do włosów, ze względu na właściwości regenerujące i uelastyczniające. Puder jedwabny wykorzystywany jest głównie w produktach do make up'u (fluidy, maskary, cienie do powiek, pudry). Nadaje im jedwabistą konsystencję oraz pochłania nadmiar sebum. Dzięki zdolności odbijania promieni świetlnych skóra uzyskuje delikatny blask, a zmarszczki stają się niewidoczne. Jedwab oprócz szerokiego zastosowania w kremach, maseczkach, balsamach i mleczkach dodawany jest także do produktów do paznokci - odżywek i lakierów. Stosowany jest również w popularnej technice fiberglass (rekonstrukcja płytki). , fenoksyetanol, glikol propylenowy, ekstrakt z palmy sabałowej, hialuronian sodu, wodorotlenek sodu.

Pełen skład:

woda, propanediol, pantenol PANTENOL - prowitamina witaminy B5, czyli kwasu pantotenowego. W większych ilościach znajduje się w wątrobie, mleku, żółtkach jaj, drożdżach, otrębach ryżowych, preparatach pszczelich. Należy do grupy witamin B, bez których nie mógłby prawidłowo przebiegać cykl przemian metabolicznych komórek. Łatwo wchłania się przez barierę warstwy rogowej. Działa aktywizująco na podziały komórek naskórka, przyspieszając gojenie i łagodząc podrażnienia. Działa przeciwzapalnie. Podwyższa wilgotność skóry, uelastycznia ją. W połączeniu z witaminą C zmniejsza plamy starcze skóry. Przyspiesza opalanie, a jednocześnie chroni skórę przed skutkami nadmiernego działania promieni UV. Stąd często stosowany w preparatach promieniochronnych, gdzie stymuluje pigmentację, zmniejsza rumień oraz łagodzi zaczerwienienia i podrażnienia skóry. W preparatach do włosów nawilża włókno włosowe, czyni włosy podatnymi na czesanie, zmniejsza ich skłonność do rozdwajania. Poprawia stan uszkodzonych włosów, pogrubia je. Bardzo często bywa łączony z fitantriolem. , gliceryna GLICERYNA - to substancja szeroko wykorzystywana w kosmetyce ze względu na swoje cenne właściwości nawilżające i higroskopijne (wiążące wodę). Ma gęstą konsystencję i słodkawy smak, jest bezbarwna. Chroni skórę przed negatywnym wpływem czynników zewnętrznych tworząc na niej delikatny film, łagodzi i koi wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia. Zapewnia skórze gładkość, jędrność i elastyczność oraz przyspiesza proces jej regeneracji. Ma zdolność penetracji w głąb skóry, dzięki czemu zapobiega nadmiernej przeznaskórkowej ucieczce wody (TEWL). Koryguje zmarszczki sprawiając, że cera staje się napięta. Gliceryna stosowana jest w produkcji wielu kosmetyków, gdyż zapobiega ich wysychaniu. Dodawana jest do kremów do twarzy, rąk i stóp, balsamów do ciała, pomadek ochronnych, szminek oraz żeli pod prysznic. Świetnie sprawdza się w pielęgnacji włosów, przywraca im blask oraz gładkość, dlatego jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek. Stosowana jest także w produktach do cery suchej, atopowej i wrażliwej. Gliceryna jest również doskonałym środkiem na zrogowaciałą i spierzchniętą skórę kolan i łokci. , Biotinyol tripeptide 1, ekstrakty ze skrzypu, lnu i tataraku, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, ekstrakt z kwiatów nagietka, Dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, etyloheksylogliceryna GLICERYNA - to substancja szeroko wykorzystywana w kosmetyce ze względu na swoje cenne właściwości nawilżające i higroskopijne (wiążące wodę). Ma gęstą konsystencję i słodkawy smak, jest bezbarwna. Chroni skórę przed negatywnym wpływem czynników zewnętrznych tworząc na niej delikatny film, łagodzi i koi wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia. Zapewnia skórze gładkość, jędrność i elastyczność oraz przyspiesza proces jej regeneracji. Ma zdolność penetracji w głąb skóry, dzięki czemu zapobiega nadmiernej przeznaskórkowej ucieczce wody (TEWL). Koryguje zmarszczki sprawiając, że cera staje się napięta. Gliceryna stosowana jest w produkcji wielu kosmetyków, gdyż zapobiega ich wysychaniu. Dodawana jest do kremów do twarzy, rąk i stóp, balsamów do ciała, pomadek ochronnych, szminek oraz żeli pod prysznic. Świetnie sprawdza się w pielęgnacji włosów, przywraca im blask oraz gładkość, dlatego jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek. Stosowana jest także w produktach do cery suchej, atopowej i wrażliwej. Gliceryna jest również doskonałym środkiem na zrogowaciałą i spierzchniętą skórę kolan i łokci. , hydrolizowane białko jedwabiu JEDWAB - to naturalna proteina, która zawiera elastyczne białko fibroinę oraz seryscynę o właściwościach intensywnie nawilżających. Historia jedwabiu sięga 6000 tysięcy lat przed naszą erą do Indii, natomiast pierwszy raz włókno jedwabiu wykorzystali Chińczycy 4000 lat temu. Włókno jedwabiu produkowane jest przez larwy motyli jedwabników. Swoją strukturą przypomina proteiny występujące we włosach i skórze. Kosmetyk z jedwabiem silnie przywiera do powierzchni na którą jest aplikowany, gdyż posiada ładunek elektrostatyczny przeciwny do tego obecnego we włosach i skórze. Jedwab skutecznie wiąże i zatrzymuje duże ilości wody, dzięki temu ogranicza TEWL (transepidermalną ucieczkę wody). Obecność fibroiny sprawia, że jedwab tworzy na powierzchni skóry ochronną warstwę, która zapobiega negatywnemu wpływowi czynników środowiskowych. Kosmetyki z zawartością jedwabiu sprawiają, że skóra staje się idealnie wygładzona i miękka, a wszelkie nierówności skorygowane. W produkcji wykorzystuje się najczęściej mleczko jedwabne i puder jedwabny. To pierwsze jest cennym składnikiem szamponów, odżywek i masek do włosów, ze względu na właściwości regenerujące i uelastyczniające. Puder jedwabny wykorzystywany jest głównie w produktach do make up'u (fluidy, maskary, cienie do powiek, pudry). Nadaje im jedwabistą konsystencję oraz pochłania nadmiar sebum. Dzięki zdolności odbijania promieni świetlnych skóra uzyskuje delikatny blask, a zmarszczki stają się niewidoczne. Jedwab oprócz szerokiego zastosowania w kremach, maseczkach, balsamach i mleczkach dodawany jest także do produktów do paznokci - odżywek i lakierów. Stosowany jest również w popularnej technice fiberglass (rekonstrukcja płytki). , fenoksyetanol, glikol propylenowy, ekstrakt z palmy sabałowej, hialuronian sodu, wodorotlenek sodu

Potrzebujesz pomocy lub konsultacji w doborze produktu?

 

Produkty polecane

Komentarze użytkowników

Użytkownik: Magdalena

2017-01-18 11:23

Po niej rzęsy są super! Żałuję, że wcześniej nie kupiłam.

Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena

Użytkownik: illka

2015-07-26 22:03

świetna odżywka, dzięki niej rzęsy mam do nieba :)

Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena

Użytkownik: Magenta

2015-06-17 21:05

Kupiłam na 3 miesiące przed ślubem - efekt był tak rewelacyjny że zrezygnowałam z przedłużania rzęs 1:1 :)

Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
Twój nick:
Zaloguj się by dodać komentarz
Ocena produktu ocena ocena ocena ocena ocena
 

PUBLIKACJE PRASOWEZobacz wszystkie

Akceptujemy płatności
Partnerzy
Google+